Jolien uit 'Blind Getrouwd' bijt van zich af na afbrekende commentaar op sociale media TV en Radio
TV en Radio

Jolien uit 'Blind Getrouwd' bijt van zich af na afbrekende commentaar op sociale media

Jolien uit 'Blind Getrouwd' bijt van zich af na afbrekende commentaar op sociale media

Jolien stapte in ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje met Brecht. Hoewel het - op hun kleine akkefietje op huwelijksreis na - allemaal vlot verloopt, maakt de kandidate nu ook kennis met de keerzijde van trouwen voor heel Vlaanderen.

Dat wekelijks zo’n 800.000 mensen haar avontuur op tv volgen, houdt Jolien niet tegen om haar emoties te tonen op tv. Zo kenden zij en Brecht op huwelijksreis een minder moment. De ‘Blind Getrouwd’-deelneemster had het er moeilijk mee had dat ze voortdurend bij elkaar moesten zijn en gaf aan dat ze zich nog niet 100% goed in haar vel voelde. Dat zorgde zowel bij Jolien als bij Brecht voor tranen.

Als je deelneemt aan een datingprogramma weet je natuurlijk dat er vroeg of laat commentaar zal komen op je acties, dat geldt helaas ook voor Jolien. Ook na het akkefietje bleef de kritiek vloeien op sociale media. “Dat ik een seut ben of dat ik Brecht zijn hart heb gebroken”, leest de kandidate vaak. “Dan denk ik: ‘oei, dat is snel’. Maar ja, ik ben gewoon eerlijk geweest. Mannen moeten meer huilen op televisie zodat dat genormaliseerd wordt. Het is niet dat ik toen zijn hart heb gebroken”, bijt ze van zich af in HLN Showbits.

Onbelangrijk

“Er werd ons aangeraden om reacties op sociale media niet te veel te lezen en niet te serieus te nemen. Maar als je je hoofd ziet passeren, heb je al snel de neiging om de reacties eronder te lezen”, vertelt Jolien. Gelukkig kan de stewardess zulke reacties gemakkelijk plaatsen.Het is niet leuk, maar we doen ons best om dat achter ons te laten. De mening van vrienden en dichte familie is voor mij het belangrijkst”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws