Isabelle uit 'Blind Getrouwd' speelt open kaart: dit vindt ze echt van kersverse echtgenoot Matthieu TV en Radio
TV en Radio

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' speelt open kaart: dit vindt ze echt van kersverse echtgenoot Matthieu

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' speelt open kaart: dit vindt ze echt van kersverse echtgenoot Matthieu

Maandagavond zijn de twee laatste koppels blind getrouwd: Fleur & Alexander en Isabelle & Matthieu zeiden ja! De klik leek bij beide koppels meteen aanwezig. In TV-Familie kan Isabelle bovendien niet verbergen hoe gelukkig ze was met haar kersverse man.

Het leek de 26-jarige Isabelle maar niet te lukken in de liefde. De oplossing? Zich inschrijven voor ‘Blind Getrouwd’ natuurlijk. “Het is niet zo dat ik keihard op zoek was naar dé man van mijn leven of zo. Ik voelde gewoon dat ik klaar was voor een nieuwe relatie”, legt ze uit in TV-Familie. Maar hoe rustig ze ook aan dit avontuur begon, op de dag van haar huwelijk staken de zenuwen serieus de kop op. “Ik stond inderdaad te trillen op m'n benen. Er kwamen ook wat traantjes bij kijken.”

Maar die verdwenen als sneeuw voor de zon op het moment dat ze haar aanstaande aan het altaar zag staan. “Toen ik eindelijk Matthieu zag... Het was een ontlading. We merkten snel dat we er alle twee écht goesting in hadden”, vertelt Isabelle. “Ik had me voorgenomen om me geen verwachtingen in het hoofd te halen, maar je vormt je onbewust een beeld van je ideale man.” En daar lijkt haar kersverse echtgenoot zeker aan te voldoen.

Fysieke aantrekking

“Wat mij meteen vooral zo aantrok in Matthieu is dat hij er zo 'open' stond, mét een grote glimlach”, somt Isabelle op. “En toen we elkaar vastpakten, voelde dat vertrouwd. De kus na het jawoord ging ook als vanzelf.” Er was dan ook meteen al fysieke aantrekkingskracht. “Ik val wel op iets oudere mannen met een baardje. Dus dat klopte al. Matthieu is sowieso een knappe man. Ja, helemaal mijn type! Een verzorgd uiterlijk is voor mij een must”, denkt de kandidate erover. “En hij straalt ook nog eens rust uit.”

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws