Is het kalf al verdronken voor Isabelle en Matthieu? 'Blind Getrouwd'-experte denkt er het hare van TV en Radio
TV en Radio

Is het kalf al verdronken voor Isabelle en Matthieu? 'Blind Getrouwd'-experte denkt er het hare van

Is het kalf al verdronken voor Isabelle en Matthieu? 'Blind Getrouwd'-experte denkt er het hare van

Van alle ‘Blind Getrouwd’-koppels zetten de kijkers over het algemeen het minste geld in op Isabelle en Matthieu. Hoewel het al vanaf de eerste minuut goed klikte, lijken de twee in de friendzone gestrand, waardoor ze ook op intiem vlak geen verdere stappen zouden zetten. Maar hoeft dit het einde van hun huwelijk te betekenen?

Volgens experte Sarah Hertens in ieder geval niet. “Matthieu en Isabelle zijn tweeënhalve week samen. Hun huwelijksreis deed hen zweven, maar nu komen de eerste verschillen naar boven. Da's normaal”, zegt zij daarover in Dag Allemaal. De vraag is natuurlijk: hoe essentieel zullen die verschillen zijn? “Dat moeten ze voor zichzelf uitmaken. Maar dat Matthieu heeft dúrven vertellen dat er twijfels de kop opsteken, is net een goed teken”, vindt Sarah.

Volgens de experte wijst dat erop dat Matthieu zich veilig genoeg voelt om ook de moeilijke zaken te bespreken en er samen aan te werken. De communicatie tussen de koppels verloopt in haar ogen bovendien ook vlotter dan andere jaren. “Daar hameren wij al langer op. Want elke relatie is ’n groeiproces, die best begint door uit te leggen wat je noden, behoeften en gevoeligheden zijn. Maar ook het verschil kan je omarmen, zolang het niet fundamenteel is”, legt Sarah uit. “En dat doet Matthieu wel goed.” Zij heeft dus het volste vertrouwen in zijn huwelijk met Isabelle.

Intimiteit

Dat er nu nog geen sprake zou zijn van veel intimiteit, daar ziet ze dan ook geen graten in. “Het kan helpen om een koppel uit de friendzone te halen, maar zoiets forceren heeft geen nut”, weet de experte. “We moedigen 't aan, maar iedereen moet z'n grenzen respecteren.” Niet elk koppel is dan ook meteen stapelverliefd. “Alleen... 't is wel de bedoeling dat je vanuit vriendschap een stap verder gaat”, aldus Sarah.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws