Is er dan toch nog hoop voor Isabelle en Matthieu? 'Blind Getrouwd'-kandidate laat zich verrassend uit over afloop TV en Radio
TV en Radio

Is er dan toch nog hoop voor Isabelle en Matthieu? 'Blind Getrouwd'-kandidate laat zich verrassend uit over afloop

Is er dan toch nog hoop voor Isabelle en Matthieu? 'Blind Getrouwd'-kandidate laat zich verrassend uit over afloop

Het beslissingsmoment in ‘Blind Getrouwd’ nadert met rasse schreden. En hoewel Isabelle en Matthieu een veelbelovende start namen, lijken ze nu vast te zitten in de friendzone. De kijkers hebben hun hoop op een goede afloop al een tijdje opgeborgen. Maar is dat wel terecht?

Maandagavond is het zover: dan beslissen Isabelle en Matthieu in ‘Blind Getrouwd’ of ze getrouwd blijven. “Hoe dichter bij het beslissingsmoment, hoe meer we moesten nadenken of het echt nog iets kon worden tussen ons”, klinkt het bij Isabelle in TV-Familie. “Daardoor werd het steeds serieuzer, met lange, diepgaande gesprekken. Omdat we over bepaalde zaken op een andere golflengte zitten. Matthieu hoopte eigenlijk al romantische gevoelens hebben”, legt ze uit.

Matthieu gaf maandagavond inderdaad al te kennen dat hij geen extra klik voelt voor Isabelle. “Hij weet wat hij wil voelen om verder te kunnen gaan. Maar ja, zoiets kan je niet forceren”, denkt zij daar op haar beurt over. “In mijn ogen kan dat gevoel er ook nog niet zijn, omdat we op dat moment zo op elkaar leefden. We kregen de kans niet om elkaar te missen.” Zelf verwachtte de kandidate daarom ook nooit dat de twee op dat moment al die extra klik zouden hebben. “Matthieu had daar dus wél op gehoopt.”

Sterke basis

“Ik wil vooral benadrukken dat niets fout of juist is. 't Is altijd een heel persoonlijk gevoel, hé. Ik wilde vooral een heel sterke basis om verder op te bouwen”, verklaart Isabelle. En in tegenstelling tot wat de kijkers denken, is het kalf voor haar dan ook nog niet verdronken. “Oh, voor mij kan het echt nog alle richtingen uit”, bedenkt de ‘Blind Getrouwd’-kandidate zich. “Ik geloof dat Matthieu en ik gewoon tijd nodig hebben. Dat het 'Blind Getrouwd'-experiment wat te kort is. Ze zouden ons beter nog zeven weken of zo zonder camera's de tijd geven”, aldus Isabelle. “Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn deelname. Ik kan niets slecht zeggen over Matthieu, integendeel. Hij is een prachtige mens.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws