Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Het Huis' met Hugo Sigal TV en Radio
TV en Radio

Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Het Huis' met Hugo Sigal

Iedereen moet hetzelfde kwijt over aflevering van 'Het Huis' met Hugo Sigal

Op maandag 23 oktober was Hugo Sigal te gast in 'Het Huis' op VRT 1. En die aflevering heeft duidelijk een diepe indruk nagelaten op de kijkers.

Maandag werd het startschot gegeven van het gloednieuwe seizoen van 'Het Huis'. En die eerste aflevering, waarin zanger Hugo Sigal te gast was, was misschien wel de meest emotionele uit de geschiedenis van het programma. Hij praatte er openhartig over het verlies van zijn grote liefde, Nicole Josy.

Nicole overleed vorig jaar in november na een dodelijke val bij haar thuis. De zangeres werd 76 jaar en leed ook al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer. Ook daarover had Hugo het uitgebreid in een gesprek met Eric Goens.

Ontroerend mooi

Veel kijkers vonden het dan ook een van de mooiste afleveringen ooit van 'Het Huis'. "De mooiste aflevering ooit! Zo oprecht en aangrijpend. Ik heb gekeken met een lach en een traan", "Hoe mooi was deze uitzending, de liefde voor zijn Colleke spat ervan af. Wat een mooie man in al zijn facetten, verdriet en geluk gaan hier samen zijn weg verderzetten", "Wat een aflevering", "Zo ontroerend mooi", "Prachtige aflevering" en "Droog houden kon niet bij deze aflevering!", klinkt het onder meer op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws