Hoe loopt het af tussen Tamara en Bob in 'Thuis'? Mathias Vergels praat per ongeluk mond voorbij TV en Radio
TV en Radio

Hoe loopt het af tussen Tamara en Bob in 'Thuis'? Mathias Vergels praat per ongeluk mond voorbij

Hoe loopt het af tussen Tamara en Bob in 'Thuis'? Mathias Vergels praat per ongeluk mond voorbij

In 'Thuis' gaat het momenteel niet zo goed tussen Bob (Christophe Haddad) en Tamara (Tine Priem). Veel kijkers denken zelfs dat Bob binnenkort uit de reeks zal verdwijnen. Maar is dat ook zo? Mathias Vergels, die de rol van Lowie vertolkt, heeft via zijn Instagram Stories alvast iets prijsgegeven over de verhaallijn van Bob en Tamara.

De 'Thuis'-kijkers hebben op korte tijd al van enkele personages afscheid moeten nemen: Angèle, Dirk en Maité. Maar volgens sommige fans is ook Bob zijn verhaal uitgespeeld. "Bob gaat eruit", klonk het eerder op sociale media.

Maar dat blijkt niet zo te zijn. Zo deelde Mathias Vergels (Lowie) zopas een opvallende foto op zijn Instagramverhaal. "Lezing met deze klasbakken: Raf Jansen, Jeroen Lenaerts, Christophe Haddad en Tine Priem", staat er te lezen bij een foto van hun teammeeting.

Slechte afloop?

Bob zal dus nog niet meteen verdwijnen uit de reeks. Hoe het precies afloopt met Tamara, hebben we voorlopig het raden naar. Maar de teammeeting met politie-inspecteurs Tim en Dieter doet alvast niet veel goeds vermoeden.

<br>
Instagram Stories (@mathiasvergels)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws