Guga Baúl onthult groot achter-de-schermengeheim: "Dit weten de kijkers niet over 'De Slimste Mens'" TV en Radio
TV en Radio

Guga Baúl onthult groot achter-de-schermengeheim: "Dit weten de kijkers niet over 'De Slimste Mens'"

Guga Baúl onthult groot achter-de-schermengeheim: "Dit weten de kijkers niet over 'De Slimste Mens'"

Na een bloedstollende eindstrijd trok Guga Baúl donderdagavond aan het langste eind. De acteur en komiek volgt Danira Boukhriss Terkessidis op als ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Maar meteen na zijn overwinning doet de imitator een straffe onthulling over de nog steeds razend populaire quiz.

Door zich tactisch te laten zakken in het finalespel - een gewaagde gok, maar meesterlijke zet - slaagde Guga Baúl er op het laatste nippertje in de overwinning van Jacotte Brokken af te snoepen.Ik zag geen andere opties meer”, vertelt de acteur nu over dat bewuste moment in Het Nieuwsblad. “Dus met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid heb ik de sprong gewaagd. Het was eventjes totale focus. Mopjes tappen is er op dat moment niet meer bij.”

“En, toegegeven, ik had misschien een klein beetje doping genomen”, bekent de winnaar ook. Want wat niemand wist, is dat er op één avond twee afleveringen worden opgenomen, waardoor de kandidaat tijdens de opnames van de halve finale, waar hij dus nog niet in zat, al liep te ijsberen in de studio.

1 uur 's nachts

“Toen we uiteindelijk aan die allerlaatste finale begonnen, was het 1 uur ’s nachts”, onthult Guga. “Ik eet zelden snoep, maar toen heb ik toch een paar van die perziksnoepjes naar binnen gespeeld.” En dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. “Snelle suikers, dus die hadden meteen effect. Dank u, Haribo”, lacht de slimste mens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws