Grote veranderingen op til bij 'Thuis'? "Verdwijnt binnenkort uit de reeks" TV en Radio
TV en Radio

Grote veranderingen op til bij 'Thuis'? "Verdwijnt binnenkort uit de reeks"

Grote veranderingen op til bij 'Thuis'? "Verdwijnt binnenkort uit de reeks"

In ‘Thuis’ hebben heel wat personages zich tegen Marianne (Leah Thys) gekeerd, nu uitgekomen is dat zij Alexander (Erik Goossens) heeft vermoord. Maar ook Tom (Wim Stevens), die haar daden heeft verzwegen, heeft zich niet populair gemaakt, en dat is nog een understatement. Fans voorspellen dan ook het slechtste voor de eens zo geliefde advocaat.

Marianne zit momenteel in de cel voor doodslag, maar welke straf haar zoon Tom straks zal krijgen, dat is nog maar de vraag. Hij verzweeg niet alleen dat zijn moeder de dader is, hij dwarsboomde zo het hele onderzoek. Dat kan niet zonder gevolg blijven. Zijn goede naam is hij al kwijt. “Maar zou hij ook niet geroyeerd worden? Hij kan toch geen advocaat blijven na zo’n zware beroepsfout?”, vragen de kijkers zich af op sociale media.

Volgens de fans mag Tom straks op zoek naar ander werk. Verdwijnt er na ACE en Boowie op korte tijd dus ook een derde bedrijf uit de reeks? Het zou zomaar eens kunnen. Peter (Geert Hunaerts) is al opgestapt. En volgens de kijkers zal het niet lang meer duren voor ook Dries (Yemi Oduwale) zijn ontslag indient. “Tom zal alleen achterblijven, terwijl Peter en Dries samen een kantoor opstarten. Met Silke als hun assistente”, voorspelt een fan. Of: “Iedereen zal Tom laten vallen. Hij heeft zich dik in de problemen gewerkt.”

Eenzaam

Niet alleen professioneel stort Toms leven in elkaar, ook zijn relatie met Karin (Kadèr Gürbüz) lijdt onder de situatie. Om nog maar te zwijgen over die met zijn zoon Robin. Fans voorspellen dan ook massaal dat Tom Karin in de armen van Waldek (Bart Van Avermaet) duwt en dat zijn zoon zijn intrek zal nemen bij Frank en Simonne. “En dan is Tom straks niet alleen zijn bedrijf, maar ook zijn vrouw en zoon kwijt. De eenzaamheid wenkt”, klinkt het op sociale media. Wij zijn alvast benieuwd of de kijkers het bij het rechte eind zullen hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws