Gert Verhulst neemt zeer drastische beslissing voor 'De Tafel van Gert': "Anders lukt het niet" TV en Radio
TV en Radio

Gert Verhulst neemt zeer drastische beslissing voor 'De Tafel van Gert': "Anders lukt het niet"

Gert Verhulst neemt zeer drastische beslissing voor 'De Tafel van Gert': "Anders lukt het niet"

Gert Verhulst ziet er opvallend scherp uit in 'De Tafel van Gert'. In Dag Allemaal onthult de presentator nu ook hoe hij dat gedaan heeft.

Gert Verhulst verklapte eerder al dat hij het middel Ozempic heeft geprobeerd om af te vallen. En dat is ook te zien in zijn nieuwe modieuze hemdjes die hij draagt in 'De Tafel van Vier'. Toch wil hij graag nog wat vermageren.

"Ik zit toch nog aan de bovenkant van m'n ideale BMI. Er moet nog wat af, maar ik ben er niet obsessief mee bezig. Ik sta wel elke dag op de crosstrainer. Maar als er nog een kilootje bijkomt, is dat geen drama", vertelt hij in Dag Allemaal. Daarnaast drinkt hij geen alcohol meer in de week.

Monnik

"Tijdens de week raak ik geen druppel aan. Ik leef als een monnik in deze periode", aldus de Studio 100-baas. "Meteen na 'De Tafel van Gert' ben ik ook naar huis. Anders kan ik niet fris blijven. En dat ben ik toch verplicht aan de kijkers."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws