Fleur uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over huwelijksnacht met Alexander: "Het gebeurde gewoon spontaan" TV en Radio
TV en Radio

Fleur uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over huwelijksnacht met Alexander: "Het gebeurde gewoon spontaan"

Fleur uit 'Blind Getrouwd' klapt uit de biecht over huwelijksnacht met Alexander: "Het gebeurde gewoon spontaan"

Vorige week ging Fleur het avontuur van haar leven aan door in ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijk te treden met Alexander. De twee zagen al meteen waarom ze aan elkaar gematcht werden. En dat vertaalde zich al op hun huwelijksnacht.

Love is in the air, zou je denken als je zag hoe de vonken ervan af spatten tussen Fleur en Alexander in ‘Blind Getrouwd’. Zo nerveus Fleur was voor haar huwelijk, zo snel verdwenen ook al haar zenuwen toen ze Alexander in de ogen keek. “Dat beladen gevoel was direct verdwenen”, vertrouwt de kandidate Flair toe.

“Ik schrok daar zelf van. Ik had niet verwacht dat ik metéén zo'n goeie vibe zou voelen bij het zien van mijn bruidegom”, zegt ze nog steeds vol ongeloof. “Maar Alexander had iets heel ontwapenends over zich. Toegankelijk, vriendelijk. En ja, 't is een knappe man, hé”, vindt Fleur. “Het plaatje klopte gewoon! Ik voelde me niet gewrongen of zo, het ging vanzelf.”

"Alles voelde zo vertrouwd aan"

Je hoort het, die aantrekking was meteen aanwezig. Sterker nog. “Normaal hou ik een beetje afstand van iemand die mij onbekend is. Maar tijdens onze fotoshoot verliep dat allemaal zo spontaan”, klinkt het. “Hetzelfde geldt voor het samen slapen, dat ging vanzelf. Omdat het zo vertrouwd aanvoelde. Ik had geen enkele reden om een fort te bouwen in bed, om mezelf af te schermen”, lacht Fleur.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws