Evi Hanssen gaat opvallende nieuwe uitdaging aan TV en Radio
TV en Radio

Evi Hanssen gaat opvallende nieuwe uitdaging aan

Evi Hanssen gaat opvallende nieuwe uitdaging aan

Niet één, niet twee, maar drie keer zal Evi Hanssen al een gooi gedaan hebben naar de titel van ‘De Slimste Mens’. Na twee deelnames bij ons waagt de presentatrice binnenkort namelijk nog eens haar kans in de Nederlandse versie van de quiz.

Derde keer goede keer? We hopen het alvast voor Evi Hanssen. De presentatrice steekt binnenkort de grens over naar onze noorderburen om deel te nemen aan de Nederlandse versie van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Dat weet Het Nieuwsblad. Het nieuwe seizoen gaat op maandag 18 december van start op NPO1.

Bij ons hield Evi beide keren helaas niet lang stand in de populaire quiz. Bij haar eerste deelname in 2004 bleef het bij slechts één aflevering. In 2017 wist ze haar vorige prestatie te verdubbelen. Maar intussen heeft de presentatrice het spel dus wel onder de knie. Evi is trouwens niet de eerste bekende Vlaming die het in de Nederlandse ‘Slimste Mens’ gaat proberen. Zo deden Erik Van Looy, Philippe Geubels en Jeroom Snelders het haar al voor. Maar de presentatrice is natuurlijk ook geen onbekende in Nederland. Ze is bij onze noorderburen al jaren actief in de radio- en televisiewereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws