Erik Van Looy krijgt deksel op de neus: begeerde kandidate weigert deelname aan 'De Slimste Mens' TV en Radio
TV en Radio

Erik Van Looy krijgt deksel op de neus: begeerde kandidate weigert deelname aan 'De Slimste Mens'

Erik Van Looy krijgt deksel op de neus: begeerde kandidate weigert deelname aan 'De Slimste Mens'

Het 21ste seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ nadert met rasse schreden. Tien gloednieuwe deelnemers raakten al bekend: onder anderen Nathalie Meskens, Alex Agnew en Fien Germijns wagen binnenkort hun kans. Maar één iemand die Erik Van Looy er héél graag bij wou, moest de presentator helaas teleurstellen.

Véronique De Kock lijkt helemaal terug van weggeweest. Zo nam ze eerder dit jaar nog deel aan ‘The Masked Singer’ en zet ze momenteel alles op alles in ‘De Verraders’. Toch heeft de voormalige presentatrice niet meteen de intentie om weer naar het scherm terug te keren. “Dit waren twee programma’s die ik met hart en ziel heb gedaan, maar nu focus ik me weer op mijn kledingwinkel”, besluit ze in Het Laatste Nieuws.

Zo heeft Véronique al verschillende voorstellen voor tv-passages afgewimpeld. “Zeker. Zo werd ik gevraagd voor 'MasterChef', 'De Slimste Mens', 'Over de Oceaan’…”, somt het voormalige schermgezicht op in TV-Familie. “Dat heb ik allemaal geweigerd.” En daar heeft de ex-miss zo haar redenen voor.

Belachelijk

“Waarom? Omdat ik mijn positieve en negatieve kanten ken. Ik wil me ook niet belachelijk maken, hé”, lacht Véronique. “Geef mij dan maar 'De Verraders’”, besluit ze. “Daar komen emoties aan te pas die je in geen enkel ander programma te zien krijgt. Voor sommigen was het bittere ernst, ze vergaten soms dat het 'maar' een spel is. Maar uiteindelijk is 'De Verraders' effectief écht wel iets voor mij. In tegenstelling tot andere tv-programma's.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws