Enorme tegenslag voor James Cooke: presentator krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Enorme tegenslag voor James Cooke: presentator krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen

Enorme tegenslag voor James Cooke: presentator krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen

James Cooke is sinds deze week opnieuw te bewonderen in 'Extreme Makeover Vlaanderen'. Maar helaas heeft de presentator nu geen goed nieuws te horen gekregen over dat programma.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Extreme Makeover Vlaanderen' trok James Cooke met zijn hulptroepen richting het gezin van de terminaal zieke Jean Pierre Moscatelli (58). Hij kreeg twee jaar geleden de diagnose van nierkanker. Jean Pierre wilde toen net beginnen aan de renovatie van hun woning.

Maar gelukkig schoot James Cooke te hulp. Samen met zijn team slaagde hij erin om de hele woning te renoveren. In Dag Allemaal vertelde het gezin afgelopen week ook nog hun bijzondere verhaal.

Geen schot in de roos

Maar helaas werd de eerste aflevering van 'Extreme Makeover Vlaanderen' niet zo goed bekeken. Zo stemden er donderdag amper 203.000 kijkers af op het Play 4-programma. Al kan dat natuurlijk ook te maken hebben met de het prachtige nazomerweer van de afgelopen week.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws