Emma uit 'Blind Getrouwd' zwijgt niet langer nu het avontuur bijna afloopt: "Dat heeft me serieus gekwetst" TV en Radio
TV en Radio

Emma uit 'Blind Getrouwd' zwijgt niet langer nu het avontuur bijna afloopt: "Dat heeft me serieus gekwetst"

Emma uit 'Blind Getrouwd' zwijgt niet langer nu het avontuur bijna afloopt: "Dat heeft me serieus gekwetst"

In ‘Blind Getrouwd’ werd Emma dit jaar gekoppeld aan Emile. De kandidate blikt over het algemeen erg positief terug op haar avontuur. Al is er wel één iets pijnlijks dat nog een tijdje zal nazinderen.

Of het goed afloopt tussen Emma en Emile in ‘Blind Getrouwd’ is nog een groot vraagteken. Emma, die zelf erg positief in het leven staat, geeft aan dat ze het moeilijk heeft met de houding van Emile. “Hij heeft al laten weten dat hij door alles wat hij al heeft meegemaakt eerder een realist is dan een optimist. Tja, da's een vorm van pessimisme, maar dan anders verwoord”, denkt zijn echtgenote erover in Dag Allemaal. “En dat vind ik toch moeilijk om te dragen. Wil ik dat risico wel nemen? Ik wil iemand die vooral de mooie oplossingen ziet, niet alleen de problemen.”

Wat trouwens niet betekent dat het al een uitgemaakte zaak is. “Nee, want we hebben ook heel wat leuke momenten gehad. Ik moet die ook in de weegschaal leggen, kijken wat het meest doorweegt”, herpakt Emma zich. De kandidate benadrukt dat ze positief terugblikt op hun avontuur. Alleen moest ze tegelijk ook kennismaken met de keerzijde van op tv komen. De harde woorden op sociale media vallen haar zwaarder dan verwacht.

Geven en nemen

“Ik ben alleen wat teleurgesteld in de reacties die ik moet slikken via sociale media”, bekent Emma. “Ik zou in m'n eigen bubbel leven, oppervlakkig zijn... Dat kwetst, als je weet dat het niet waar is. 'Iedereen moet zich maar aanpassen aan haar', las ik ook ergens. Een relatie is altijd geven en nemen.” Gelukkig kon de kandidate zich optrekken aan de positieve reacties van de kijkers en de mensen uit haar dichte omgeving.

Of het huwelijk van Emma en Emile standhoudt, komen we volgende week te weten tijdens hun keuzemoment.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws