Emma en Emile uit 'Blind Getrouwd' zwijgen niet langer: "Buiten de camera's gebeurd" TV en Radio
TV en Radio

Emma en Emile uit 'Blind Getrouwd' zwijgen niet langer: "Buiten de camera's gebeurd"

Emma en Emile uit 'Blind Getrouwd' zwijgen niet langer: "Buiten de camera's gebeurd"

Het was voor veel kijkers toch een verrassing toen Emile en Emma volmondig 'ja' zeiden tegen elkaar in 'Blind Getrouwd'. Zo zagen we hen bijvoorbeeld zelden kussen. Maar achter de camera's is er blijkbaar wel meer gebeurd.

Emile en Emma gingen niet over een nacht ijs om hun definitieve beslissing te nemen in 'Blind Getrouwd'. Toch zeiden ze volmondig 'ja' tegen elkaar. "Al was dat geen makkelijke 'ja'"", vertelt Emma deze week in Dag Allemaal.

"Dat typeert ons wel, dat we ook over dat finale antwoord veel te lang hebben nagedacht en het al te fel hebben geanalyseerd. Dan slaat de twijfel al eens toe natuurlijk. Gelukkig konden we net op tijd al die gedachten opzij schuiven en zijn we gewoon voor ons gevoel gegaan", aldus Emma.

Buiten de camera's 

Zo hadden de twee al meteen een heel bijzondere klik. "Er is zelfs een fysieke klik, al valt dat op tv niet zo op", zegt Emma. Er is dan ook meer gebeurd tussen de twee dan de kijkers gezien hebben. "Natúúrlijk hebben wij elkaar gekust tijdens die weken samen", onthult Emma. "Alleen hebben we het er allebei onbewust wat moeilijk mee om zoiets intiems voor de camera’s te tonen." En dus gebeurde die intieme momenten toen de camera's niet draaiden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws