Emile zwijgt niet langer na fikse ruzie met Emma in 'Blind Getrouwd': "Hier was ik echt van geschrokken" TV en Radio
TV en Radio

Emile zwijgt niet langer na fikse ruzie met Emma in 'Blind Getrouwd': "Hier was ik echt van geschrokken"

Emile zwijgt niet langer na fikse ruzie met Emma in 'Blind Getrouwd': "Hier was ik echt van geschrokken"

Tot hiertoe evolueerden alle ‘Blind Getrouwd’-koppels in stijgende lijn. Maar op huwelijksreis op Rhodos zagen we de eerste plooien opduiken. Jolien en Brecht spartelden door een moeilijk momentje, maar vooral de ruzie tussen Emma en Emile bleef hangen. Ook bij Emile zelf.

Maandag uitte Emile zijn twijfels over de badkamergewoontes van zijn kersverse vrouw Emma. De ‘Blind Getrouwd’-kandidaat is het niet gewoon dat een vrouw zo lang voor de spiegel staat en moet nu voor zichzelf beslissen of hij dat op lange termijn wel oké vindt. “Ik was op m'n tenen getrapt”, zegt de ‘Blind Getrouwd’-kandidate in TV-Familie. “Voor mij leek dit een heel normale aanpassing voor elk beginnend stel. Het zorgde er gewoon voor dat ik me plots niet zo goed voelde.”

Maar wat vooral woog, is dat Emile het nóg eens oprakelde bij de hele groep koppels, nadat ze het akkefietje eerder al onder hun tweetjes uitgeklaard hadden. “Dat maakte Emma boos, niet de inhoud van het gesprek”, benadrukt Emile in Het Laatste Nieuws. “En dat snap ik, maar ik moest gewoon erg wennen aan hoe zij bezig is met haar uiterlijk. En als ik twijfels heb, spreek ik ze uit, ik ben iemand die altijd rechtuit is”, legt hij uit. “Emma is anders op dat vlak. Zij kan haar mening mooier omkaderen. Misschien had ik dat anders moeten aanpakken.”

"Ik wist niet dat ik al zoveel om haar gaf"

Emile

Ook in de preview voor volgende week zagen we opnieuw een aanvaring tussen Emma en Emile het strand. “Het komt over alsof ik geen inspraak heb!”, snauwt Emma. “Ik was aangedaan van die eerste ruzie”, blikt Emile daar nu op terug. Op dat moment kende het koppel elkaar amper zes dagen. “Maar daar zeiden we voor het eerst op zo'n manier ons gedacht. Ik blijf bij aanvaringen altijd redelijk rustig. Zij ook, maar toch wat minder. Ik was geschrokken omdat ik toen al veel gaf om Emma en ik het wilde oplossen.”

“We komen uit een andere leefwereld, maar onze waarden en normen zijn wel dezelfde. Respect voor anderen staat bijvoorbeeld helemaal bovenaan bij zowel Emma als mij”, besluit Emile. “Ach, achteraf ben ik blij dat we die aanvaring hadden. Het is zo dat je elkaar beter leert kennen”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws