Eindelijk onthuld: dan gaat het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' van start TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk onthuld: dan gaat het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' van start

Eindelijk onthuld: dan gaat het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' van start

Dit jaar zullen er maar liefst zeven boeren de liefde zoeken via 'Boer zkt Vrouw'. Bij HLN Showbits onthulde presentatrice Dina Tersago nu ook al wanneer dat nieuwe seizoen van start zal gaan.

Inmiddels kennen we alle boeren en de boerin die dit jaar op zoek gaan naar de liefde in 'Boer zkt Vrouw'. Zo werden melkveeboerin Sanne en boeren Michiel, Bert, Martijn, Niels, Robbe en Thomas inmiddels al voorgesteld aan het publiek.

Maar wanneer gaat het gloednieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' van start? Daar moeten we helaas nog even op wachten. Dat verklapte presentatrice Dina Tersago zopas bij HLN Showbits.

Nog even geduld

"De mensen moeten nog even op hun honger blijven zitten, want wij starten nu aan de opnames", aldus Dina. "En het nieuwe seizoen komt dan waarschijnlijk in het voorjaar van 2024 op antenne", zegt de presentatrice. Wij zijn alvast benieuwd of het nieuwe seizoen voor evenveel drama zal zorgen als het vorige!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws