Een (fataal?) schot, een grote comeback en véél liefdesgeluk: dit brengt 2024 voor 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Een (fataal?) schot, een grote comeback en véél liefdesgeluk: dit brengt 2024 voor 'Familie'

Een (fataal?) schot, een grote comeback en véél liefdesgeluk: dit brengt 2024 voor 'Familie'

Een nieuw jaar betekent nieuwe verhalen in ‘Familie’. Opnieuw zet de populaire VTM-soap het jaar goed in met een extra lange midseasonfinale op vrijdag 5 januari. Maar ook los daarvan heeft de reeks weer heel wat voor ons in petto. Het Laatste Nieuws licht nu al een tipje van de sluier op.

Dat er vrijdag een schot gelost wordt tijdens de bloedstollende midseizoensfinale, konden de makers eerder al verklappen. Maar wie incasseert de kogel? Zowel Jamila, Daniël en Jelle als Benny en Samira zijn namelijk in de buurt. En hoe dodelijk wordt dat schot?

Gelukkig is er naast kommer en kwel ook heel wat leuk nieuws. Er duikt dit jaar namelijk een oude bekende op. Benny’s dochter Stefanie, gespeeld door Jasmijn Van Hoof, keert in februari terug in de soap. Voor haar personage is er intussen het een en ander veranderd, nu haar papa hertrouwd is en haar fietsatelier de slaapkamer geworden is van één van haar stiefbroers. Stefanie zal haar plekje moeten terugvinden.

Love is in the air

Maar ook op het vlak van de liefde staat ‘Familie’ niet stil. Bij Hanne en Niko druipt de passie er in ieder geval af. Ook tussen Brahim en Louise hangt duidelijk iets moois in de lucht. Valt er binnenkort ook een eerste kus? Jelle en Jamila lijken bovendien weer dichter naar elkaar toe te groeien. En waar gaat het naartoe tussen Mieke en Lars, die elkaar voorlopig nog vrijblijvend als friends with benefits noemen. Vier nieuwe koppels is misschien wat ambitieus, maar Cupido moet straks toch wel ergens raak schieten? Wij zijn alvast benieuwd wat 2024 nog allemaal zal brengen in soapland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws