Door deze hint van de makers zijn de 'Familie'-kijkers zeker: "Zij worden een koppel" TV en Radio
TV en Radio

Door deze hint van de makers zijn de 'Familie'-kijkers zeker: "Zij worden een koppel"

Door deze hint van de makers zijn de 'Familie'-kijkers zeker: "Zij worden een koppel"

Aandachtige kijkers van ‘Familie’ hadden het waarschijnlijk al even in de gaten, maar de begingeneriek ziet er sinds kort een tikkeltje anders uit. Volgens de fans van het eerste uur bevat de nieuwe intro een duidelijke hint van de makers.

De scène waarin Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben) kussen, is uit de begingeneriek geschrapt, wat op enkele kijkersforums meteen voor de nodige speculaties zorgt. “Geen gekus meer? Oei die twee komen dus niet meer opnieuw samen”, citeert Primo een voorbeeld van zo’n opmerking. De kus werd vervangen door beelden van een picknick met Louise, Brahim (Amine Boujouh) en Cédric (Yanni Bourguignon).

Het toeval bestaat natuurlijk dat een ‘Familie’-fansite net nu met een poll bij haar volgers naar een mogelijke toekomstige verhaallijn peilde. Op de vraag ‘Willen jullie dat Louise en Brahim een koppel worden?’, antwoordde een duidelijke meerderheid van 64 procent volmondig ja. Het zou zomaar eens kunnen. Sinds beide personages een relatiebreuk achter de rug hebben, trekken ze steeds vaker met elkaar op door hun danslessen. Worden zij het nieuwe koppeltje in ‘Familie’?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws