Dieter Coppens komt met grote verrassing voor fans van 'Restaurant Misverstand': "Wat een geweldig nieuws" TV en Radio
TV en Radio

Dieter Coppens komt met grote verrassing voor fans van 'Restaurant Misverstand': "Wat een geweldig nieuws"

Dieter Coppens komt met grote verrassing voor fans van 'Restaurant Misverstand': "Wat een geweldig nieuws"

Alles wat Dieter Coppens aanraakt, verandert in goud. Zo was vooral ‘Down The Road’ een schot in de roos, maar zijn nieuwere programma ‘Restaurant Misverstand’ moest allesbehalve onderdoen. Daarover heeft de presentator nu trouwens schitterend nieuws.

In ‘Restaurant Misverstand’ openen Dieter Coppens en chef-kok Seppe Nobels de deuren van hun eigen restaurant samen met personeel dat aan jongdementie lijdt. Niet alles loopt altijd van een leien dakje, maar zo willen ze aan de buitenwereld waartoe ze wel nog in staat zijn. Het programma valt bij de kijkers enorm in de smaak.

Na twee succesvolle seizoenen kon ook een derde niet uitblijven. In het voorjaar van 2024 keert ‘Restaurant Misverstand’ terug op de buis. Dat kondigde VRT zojuist aan op Instagram. De trouwe kijkers zijn al meteen door het dolle heen. “Wat een geweldig nieuws, ik kijk er al naar uit”, “Fantastisch programma”, “Heel mooie reeks, blij dat het terugkomt” en “Toppers, ik verlang al”, lezen we meermaals in de comments.

Down The Road

Op ‘Down The Road’ is het iets minder lang wachten. Dat wordt dit najaar nog uitgezonden op VRT 1. Voor een gloednieuw seizoen trekt Dieter Coppens naar Canada met medebegeleidster Saar en zes jongvolwassenen met het syndroom van Down: Evert (28), Anneleen (29), Michaël (30), Laurens (34), Rebecca (34) en Sabine (36).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws