Dat zullen de fans graag horen! Goed nieuws uitgelekt over populaire VRT-reeks 'Chantal' TV en Radio
TV en Radio

Dat zullen de fans graag horen! Goed nieuws uitgelekt over populaire VRT-reeks 'Chantal'

Dat zullen de fans graag horen! Goed nieuws uitgelekt over populaire VRT-reeks 'Chantal'

Het tweede seizoen van ‘Chantal’ laat nu echt niet lang meer op zich wachten. Maar voor het zover is, raakte al fantastisch nieuws bekend over de toekomst van de populaire politiereeks. We moeten nog niet meteen afscheid nemen van Maaike Cafmeyer en co.

‘Chantal’ was een schot in de roos op VRT 1. De eerste aflevering van de West-Vlaamse politiereeks in september vorig jaar trok zelfs meer dan een miljoen kijkers naar het scherm. En dat enorme succes bleef niet zonder gevolg. Eind 2022 werd namelijk al meteen een tweede seizoen aangekondigd, dat we bijna te zien zullen krijgen.

De fictiereeks is vanaf december beschikbaar op de streamingdienst Streamz. De VRT 1-kijkers moeten helaas nog wat langer geduld uitoefenen. ‘Chantal’ keert in het voorjaar van 2024 terug op het scherm. Wanneer precies is nog niet bekend. Maar er is ook goed nieuws! Op het Instagramprofiel van castingbureau Anntourage merkten we op dat ook de voorbereidingen voor een derde seizoen zijn gestart.

Back in the house

“‘La Chantal’ is back in the house! Nu al heel veel zin in”, laat het castingbureau weten. Het scenario voor de eerste aflevering ligt in ieder geval al op tafel, opnieuw geschreven door Mathias Sercu, die in de reeks de rol van hoofdinspecteur Johnny D'Haese op zich neemt. “Prachtig nieuws” en “Ik kijk er al naar uit”, reageren de fans alvast enthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws