Dat is duidelijk! Papa van Fleur uit 'Blind Getrouwd' geeft ongezouten mening over schoonzoon Alexander TV en Radio
TV en Radio

Dat is duidelijk! Papa van Fleur uit 'Blind Getrouwd' geeft ongezouten mening over schoonzoon Alexander

Dat is duidelijk! Papa van Fleur uit 'Blind Getrouwd' geeft ongezouten mening over schoonzoon Alexander

Vorige week gaven Fleur en Alexander elkaar hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’. De vonken spatten meteen van het scherm. Fleur lijkt wel tevreden met haar kersverse echtgenoot, maar geldt hetzelfde voor haar papa?

Gisteren konden we met z’n allen genieten van het huwelijksfeest van Fleur en Alexander en hun medekandidaten. Voor ons lijkt hun huwelijksgeluk nog pril, maar in het echt zijn de opnames van ‘Blind Getrouwd’ natuurlijk al even achter de rug. Of er van Alexander nog sprake is in Fleurs leven, blijft dus een groot vraagteken. Maar het ziet er niet slecht uit.

“Voor mij zag 't er ook direct goed uit”, zegt de ‘Blind Getrouwd’-kandidate met de hand op het hart in Dag Allemaal. “Ik was wat bang vooraf voor de autorit na ons huwelijk. Een uur lang samen zitten, voor hetzelfde geld vallen daar al de eerste pijnlijke stiltes. Maar we hebben geen seconde gezwegen”, klinkt het opgelucht. Maar Fleur is niet alleen, Alexander viel namelijk bij iederéén in de smaak.

"De manier waarop hij daarmee omging..."

Vooral bij Fleurs papa Bernard. “Zeker. Zo'n enthousiaste kerel. Heel joviaal”, somt Alexanders kersverse schoonvader op. “En de manier waarop hij omging met die gescheurde broek van hem! Iemand anders zou dat bedekken en beschaamd wegvluchten, hij draaide zich nog eens om zodat iedereen kon zien hoe groot die scheur wel was”, lacht hij. “Ja, da's mijn soort humor.” Dat worden ongetwijfeld leuke familiefeesten!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws