Dany Verstraeten drukt zich verrassend uit over VTM na pensioen: "Was dit nu echt nodig?" TV en Radio
TV en Radio

Dany Verstraeten drukt zich verrassend uit over VTM na pensioen: "Was dit nu echt nodig?"

Dany Verstraeten drukt zich verrassend uit over VTM na pensioen: "Was dit nu echt nodig?"

Eerder deze week namen de VTM-kijkers afscheid van een icoon op het scherm. Na meer dan 35 jaar trouwe dienst wuifde Dany Verstraeten de ‘VTM NIEUWS’-dienst vaarwel. Maar daarover moet de voormalige nieuwslezer nog iets van het hart.

Op dinsdag 5 september wuifde VTM Dany Verstraeten uit met een eenmalige show ‘Dank u Dany’, waarin Koen Wauters het nieuwsanker meenam op een trip down memory lane. Een prachtig eerbetoon aan een indrukwekkende carrière. “Het is leuk geweest”, denkt hij erover in Het Laatste Nieuws, maar toch vooral: “Moeten ze daar nu echt zo veel spel rond maken?”

“Er gaan elke dag mensen met pensioen”, vervolgt de nieuwslezer. “Mijn groot idool Van Morrison zei over zijn vak altijd: ‘It's just a job, why must I always explain?' En zo zie ik het ook. Ik heb gewoon mijn werk gedaan, wat kan ik daar meer over zeggen?”, legt Dany uit.

Geen behoefte

“Ja, je hebt er bepaalde vaardigheden voor nodig, maar dat is bij een beenhouwer of een IT-specialist niet anders”, vindt het voormalige VTM-gezicht. “Ik vind het natuurlijk niet onaangenaam dat mijn vertrek niet ongemerkt voorbijgaat en ik begrijp het ook wel, maar zelf had ik er geen behoefte aan”, bekent Dany.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws