Danira Boukhriss Terkessidis krijgt wel heel apart nieuw programma TV en Radio
TV en Radio

Danira Boukhriss Terkessidis krijgt wel heel apart nieuw programma

Danira Boukhriss Terkessidis krijgt wel heel apart nieuw programma

Het nieuwe tv-seizoen van VRT 1 staat voor de deur en daar zal ook Danira Boukhriss Terkessidis opnieuw een rol in spelen. Volgend jaar gaat de presentatrice in haar nieuwe programma ‘De grote boodschap’ aan de slag met veelvoorkomende vragen rond de spijsvertering.

Danira Boukhriss Terkessids heeft een missie: het taboe rond darm-, maag- of spijsverteringsproblemen doorbreken. Dat doet ze in 2024 met haar gloednieuwe programma ‘De grote boodschap’ op VRT 1. Op Instagram heeft de presentatrice zojuist een oproep gelanceerd waarin ze op zoek gaat naar mensen die het thema met haar willen aankaarten om hen zo van hun onaangename symptomen af te helpen.

“Met een team van topdokters en deskundigen behandelen wij kwesties die normaal gesproken ‘in de kleinste kamer’ blijven, maar wel van groot belang zijn”, zo klinkt het in Danira’s video op Instagram. Inschrijven voor het programma kan van nu via vrtmax.be/doe-mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws