Brecht uit 'Blind Getrouwd' geeft sappige details prijs over huwelijk met Jolien: "Eens er verliefdheid in het spel was..." TV en Radio
TV en Radio

Brecht uit 'Blind Getrouwd' geeft sappige details prijs over huwelijk met Jolien: "Eens er verliefdheid in het spel was..."

Brecht uit 'Blind Getrouwd' geeft sappige details prijs over huwelijk met Jolien: "Eens er verliefdheid in het spel was..."

Het is gebeurd, zou Erik Van Looy zeggen. Het eerste verliefde koppeltje in ‘Blind Getrouwd’ is een feit. Maandagavond spraken Jolien en Brecht hun verliefde gevoelens naar elkaar uit. En die vlinders vertaalden zich blijkbaar ook op intiem vlak.

Als je alle ‘Blind Getrouwd’-koppels van dit jaar met elkaar vergelijkt, kunnen we er niet omheen dat Jolien en Brecht al het verst staan. Maandagavond gaf het koppel zelfs toe dat ze verliefd waren. “Het was lang geleden dat ik zulke gevoelens heb gehad. Ik kon me niet meer openstellen voor een vrouw. Nu dus wél”, klinkt het bij Brecht in TV-Familie.

Maar ook op intiem vlak zijn ze elkaar volop aan het ontdekken, want die verliefdheid vertaalde zich al snel in lichamelijke intimiteit. “Dat facet komt er uiteraard ook bij kijken”, biecht Brecht op. “Voorzichtige aanrakingen gingen al van in het begin vanzelf. En de lichamelijke intimiteit... Wel, dat ging uiteindelijk ook vanzelf”, onthult de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat.

"Eens er verliefdheid in het spel was..."

“Het is niet dat we daarover moesten nadenken. Maar ik ga niet in detail, hé”, lacht Brecht. “Maar ja, we sliepen al vanaf de huwelijksreis samen. Dus elkaar eens vastpakken in bed hoort er gewoon bij. En al zeker vanaf dat er verliefdheid in het spel was”, aldus Joliens echtgenote. Het blijft duidelijk de goede kant opgaan. Tenzij er nog een serieuze plottwist komt, zijn de kijkers er in ieder geval van overtuigd dat hun huwelijk standhoudt. “Ik zeg het: blijven kijken”, knipoogt Brecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws