"Bij deze koppels zie ik het niet goed komen": Nuria geeft ongezouten mening over huidige seizoen van 'Blind Getrouwd' TV en Radio
TV en Radio

"Bij deze koppels zie ik het niet goed komen": Nuria geeft ongezouten mening over huidige seizoen van 'Blind Getrouwd'

"Bij deze koppels zie ik het niet goed komen": Nuria geeft ongezouten mening over huidige seizoen van 'Blind Getrouwd'

Nuria Gilizintinova is al acht jaar samen Stijn Van Poucke, met wie ze in het eerste seizoen an ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje stapte. De oud-deelneemster kent het experiment dus als geen ander. En denkt goed te weten waarover ze spreekt als ze haar twijfels uit over sommige koppels.

Volgens Nuria mist dit ‘Blind Getrouwd’-seizoen enige pit. Vooral de gezamenlijke trouw en huwelijksreis maken het experiment voor de oud-deelneemster iets te braaf. Zo ligt de focus daardoor eerder op vriendschappen met de andere kandidaten in plaats van een diepgaande connectie vinden met je kersverse partner. En toch is ze ervan overtuigd dat de spanningen nog zullen komen. Nuria verwacht nog veel discussies de komende weken, nu de koppels ook samenwonen.

Zo heeft ze over elk koppel wel iets te zeggen. “De verschillen in leefgewoontes zorgen voor frustraties en onzekerheden. Zo werkt Brecht voor de boodschappen met een weekplanning, terwijl Jolien van dag tot dag leeft. Dat gaat botsen”, denkt de oud-deelneemster erover in Het Laatste Nieuws. “Het viel me ook op dat Emma haar eigen kuisgerief meebracht. Ik weet niet of Emile beseft dat hij hiermee met zijn gat in de boter is gevallen. Fleur is georganiseerd in de keuken, waar Alexander het minder nauw neemt. Isabelle en Matthieu hebben vaak de slappe lach, maar hebben nog niet van het echte leven geproefd”, vindt Nuria.

Twijfels

Maar dat hoeft niet meteen iets slechts te betekenen. “Als het allemaal perfect zou lopen, is het ook niet fijn. Je moet elkaar kunnen triggeren. Ik vind niets leuker om eens goed boos te worden op Stijn als hij iets niet gedaan heeft”, lacht Nuria, die slechts twee koppels in de voetsporen van haar en Stijn ziet volgen. Zo denkt de oud-deelneemster dat zowel Brecht en Jolien als Emma en Emile niet samen zullen blijven. “Niet toevallig de koppels die op huwelijksreis al een dipje kenden.”

Vooral bij Jolien en Brecht heeft Nuria een “slecht voorgevoel”. “Ik denk dat ze het niet zullen halen. Of dat ze in een later stadium gaan beslissen niet bij elkaar te blijven”, geeft ze eerlijk toe. “Maar ik gun het hen van harte om samen te blijven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws