Béa Vandendael bijzonder scherp voor 'Blind Gekocht' na haar vertrek: "Mijn gezondheid begon eronder te lijden" TV en Radio
TV en Radio

Béa Vandendael bijzonder scherp voor 'Blind Gekocht' na haar vertrek: "Mijn gezondheid begon eronder te lijden"

Béa Vandendael bijzonder scherp voor 'Blind Gekocht' na haar vertrek: "Mijn gezondheid begon eronder te lijden"

Volgende week, op dinsdag 31 oktober, keert ‘Huis Gemaakt’ terug op VTM. Met Béa Vandendael, die tot vorig jaar als makelaar aan de slag was bij de concurrent ‘Blind Gekocht’ op Play4, als een van de nieuwe gezichten. En het VTM-gezicht heeft duidelijk nog geen seconde spijt gehad van haar keuze.

Na vier seizoenen ‘Blind Gekocht’ ging Béa Vandendael er volledig onder door. “Panden zoeken voor ‘Blind Gekocht’ vergde zoveel tijd en energie. Overal in België moest ik mijn ogen en oren openhouden. Bovendien hadden de deelnemers steeds hogere verwachtingen, maar wel lagere budgetten om uit te geven”, herinnert de makelaar zich in Story. “Soms duurde een zoektocht vele maanden. Het gaf me zoveel stress.”

Béa had dan ook “geen andere keuze” dan op te stappen. “Het was de enige uitweg die ik zag. Ik nam te veel hooi op mijn vork, waardoor mijn gezondheid eronder begon te lijden. Ik was helemaal op en had geen fut meer”, vertelt ze openhartig. “Ik balanceerde echt op de rand van een burn-out. Als ik dat programma had willen blijven doen, had ik mijn vast werk moeten opgeven. Dat risico wilde ik niet lopen.” Gelukkig gaat het er bij ‘Huis Gemaakt’ naar eigen zeggen een pak rustiger aan toe.

Mooie sprong

Béa heeft dan ook geen seconde getwijfeld op de overstap naar VTM te maken. “Meteen was duidelijk wanneer de opnames - die beperkt zijn - zouden plaatsvinden, waardoor alles mooi ingepland kon worden in mijn agenda”, legt ze uit. “Bovendien vind ik tv-werk heel tof, ik deel graag mijn vastgoedexpertise met Vlaanderen. Het was gewoon een te mooie sprong om niet te wagen.”

Intussen is de makelaar bovendien weer helemaal de oude. “Ik heb mijn energie terug”, stelt Béa gerust. “Ik heb enkele maanden mijn agenda bewust beperkt gehouden en dan is het vrij snel goed gekomen. Ik was gelukkig niet over mijn limieten gegaan”, aldus het nieuwe ‘Huis Gemaakt’-gezicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws