Bart Appeltans onthult voor het eerst échte reden van vertrek: "Daarom ben ik gestopt met 'Blind Gekocht'" TV en Radio
TV en Radio

Bart Appeltans onthult voor het eerst échte reden van vertrek: "Daarom ben ik gestopt met 'Blind Gekocht'"

Bart Appeltans onthult voor het eerst échte reden van vertrek: "Daarom ben ik gestopt met 'Blind Gekocht'"

Bart Appeltans is niet meer van het scherm weg te slaan, maar in ‘Blind Gekocht’ zien we de interieurarchitect niet meer terug. Maar hoe komt dat? Aan Het Laatste Nieuws vertelt hij voor de eerste keer meer over zijn vertrek.

Enkele maanden geleden wuifde Jani Kazaltzis hem nog uit. Bart Appeltans heeft officieel een streep getrokken onder zijn ‘Blind Gekocht’-avontuur. De interieurarchitect maakte de overstap naar VTM waar hij in ‘Huis Gemaakt’ opnieuw aan de zijde van Béa Vandendael te zien zal zijn. Bovendien duikt Bart er binnenkort ook op in ‘Make Up Your Mind’ én in ‘De Verraders’.

“VTM had me gecontacteerd en ik ben gaan luisteren hoe het daar in zijn werk gaat en wat ze mij konden bieden”, legt de interieurarchitect uit in HLN Showbits. Op dat moment begonnen vijf seizoenen ‘Blind Gekocht’ ook serieus hun tol begonnen te eisen. “Het werd steeds intensiever om te maken. Ik heb het ontzettend graag gedaan en ben heel dankbaar voor die kans, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb mijn hart gevolgd en heb de sprong gewaagd”, aldus Bart.

Pijn in het hart

Om dezelfde reden stapte ook Béa Vandendael vorig jaar uit het programma. “Na 4 seizoenen en 29 spannende huisaankopen heb ik, met veel pijn in het hart, besloten om een ‘Blind gekocht’-pauze in te lassen. Ik ben heel diep moeten gaan en dat heeft nu zijn tol geëist”, liet de makelaar toen weten op sociale media. “Een ontzettend moeilijke beslissing, maar het is gewoon belangrijk om mijn gezondheid nu even op de eerste plaats te zetten.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws