Ann Reymen verdwijnt tijdelijk van Radio2: "We duimen dat het goedkomt met haar" TV en Radio
TV en Radio

Ann Reymen verdwijnt tijdelijk van Radio2: "We duimen dat het goedkomt met haar"

Ann Reymen verdwijnt tijdelijk van Radio2: "We duimen dat het goedkomt met haar"

Ann Reymen (46) zal een tijdlang niet te horen zijn op Radio2 door gezondheidsproblemen. In 'Ann & Daan' nam Daan Masset ook afscheid van de presentatrice.

"Misschien moeten we er toch een momentje van maken, van jouw afscheid", zei Daan deze week tijdens hun programma 'Ann & Daan'. "Oh Daan, nu pak je mij. Dat had ik niet verwacht", klonk het bij Ann.

Ann moet namelijk onder het mes. De radiopresentatrice moet een schouderoperatie ondergaan waardoor ze een tijdlang van de radio verdwijnt. "Je gaat er een aantal weken niet zijn, dus het zal 'Ann & Daan' zonder Ann zijn de komende weken", aldus Daan.

Groot gemis

"We gaan je keihard missen Ann", vervolgde hij nog. En ook de kijkers gaan haar duidelijk missen. Zij wensen haar alvast veel beterschap. "Spoedig herstel Ann!", "Succes met je schouderoperatie, we gaan je missen" en "We duimen dat het allemaal goed mag komen!", klinkt het onder meer in de reacties op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws