Amper twee dagen na de finale van 'Love Island': dit finalekoppel is nu al uit elkaar TV en Radio
TV en Radio

Amper twee dagen na de finale van 'Love Island': dit finalekoppel is nu al uit elkaar

Amper twee dagen na de finale van 'Love Island': dit finalekoppel is nu al uit elkaar

De finale van 'Love Island' is nog maar amper verteerd, of er is al schokkend nieuws uitgelekt over een van de koppels. Zo kwam nu al tot een breuk tussen Nycole en Jonna.

Op zaterdag 16 september konden we genieten van de finale van 'Love Island'. Die werd gewonnen door de dolverliefde Nederlandse Kimmy en de Vlaamse Kengi. Zij maakten hun relatie al een tijdje geleden officieel en mochten uiteindelijk huiswaarts keren met 25.000 euro.

Daarnaast hadden nog twee kandidaten hun relatie zopas officieel gemaakt, namelijk Nycole en Jonna. Maar aan hun liefdessprookje is inmiddels al een einde gekomen. Dat laat Nycole zelf weten via haar Instagramverhaal. "Na een heel mooi avontuur met Jonna, hebben we besloten om er toch een punt achter te zetten. Ik had het ook anders zien lopen dan dit", steekt Nycole van wal op haar Instagramverhaal.

Beelden teruggekeken

"Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat in de realiteit dingen toch heel anders zijn", gaat ze verder. "Ook nu ik zelf de beelden heb teruggekeken van Jonna en zelf met mijn eigen oren zijn uitspraken heb gehoord, voel ik me daar toch niet fijn bij. Ook wil ik eerlijk blijven tegenover mezelf en Jonna. Daarom wil ik niemand aan het lijntje houden en nu nog voor de ‘show’ bij hem blijven, want daar voel ik me niet goed bij. Verder waardeer ik alle mooie momenten met Jonna en zal hij altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben", sluit ze haar bericht af.

Amper twee dagen na de finale van 'Love Island': dit finalekoppel is nu al uit elkaar
Instagram Stories (@nycolediass)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws