Aaron Blommaert stapt naar makers van 'Familie' en grijpt in: "Is op míjn vraag gebeurd" TV en Radio
TV en Radio

Aaron Blommaert stapt naar makers van 'Familie' en grijpt in: "Is op míjn vraag gebeurd"

Aaron Blommaert stapt naar makers van 'Familie' en grijpt in: "Is op míjn vraag gebeurd"

Aaron Blommaerts personage maakt in ‘Familie’ bewogen tijden mee. Raven is aan de drugs geraakt en zo op het verkeerde pad beland. Maar tegelijk een verhaallijn met vlees aan dus, iets waar de acteur de makers zelf om heeft gevraagd.

Raven is 180 graden gekeerd in ‘Familie’. Van een brave jongeman tot ontspoorde drugsverslaafde. Dat Aaron Blommaert sinds kort zulke intense scènes moet spelen, vindt hij absoluut niet erg. Meer nog: “Om eerlijk te zijn: dat gebeurt op míjn vraag. Niet dat ik vond dat Raven aan de drugs moest zitten, maar ik wou meer doen met dat personage”, onthult de acteur in Dag Allemaal.

“Ik voelde dat Raven vooral bedoeld was voor de jongere garde, en dat was leuk voor een tijdje”, denkt Aaron erover. Daarom kwam hij met deze verhaallijn op de proppen. “Ik ben gaan babbelen met mensen die een verslavingsproblematiek hadden, zodat ik m'n rol waarheidsgetrouw kan spelen”, legt hij uit. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, want “ik krijg er fijne reacties op”.

'The Voice Kids'

Waar Raven in ‘Familie’ zich van zijn duisterste kantje laat zien, draaft Aaron op vrijdag vrolijk op in ‘The Voice Kids’, het verschil kan niet groter zijn. Zodat het voor de kinderen niet al te verwarrend zou zijn, besloot de acteur in te grijpen en opnieuw aan te kloppen bij de makers van de soap. “Ik was de eerste die zei: ‘Jongens, moeten we hier niet even over nadenken?’ Op een zeker moment gingen we met het script een te duistere kant op. Die aflevering ging net op een vrijdag uitgezonden worden. Dat hebben we dan aangepast”, weet Aaron te vertellen. “Maar verder... In ‘Familie’ noemen ze mij Raven, en in ‘The Voice Kids’ ben ik Aaron. Het verschil zou voldoende duidelijk moeten zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws