Kersvers getrouwd koppel Thibaut Courtois en Mishel Gerzig maken prachtig nieuws bekend: "Zo blij!" Sport
Sport

Kersvers getrouwd koppel Thibaut Courtois en Mishel Gerzig maken prachtig nieuws bekend: "Zo blij!"

Kersvers getrouwd koppel Thibaut Courtois en Mishel Gerzig maken prachtig nieuws bekend: "Zo blij!"

Thibaut Courtois is helaas voor maanden out nadat hij zich op training blesseerde aan zijn knie. Gelukkig kan hij op de steun rekenen van zijn wederhelft Mishel Gerzig. Samen hebben ze nu ook zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Op 26 september was het namelijk exact drie maanden geleden dat de twee in het huwelijksbootje gestapt zijn. Dat laten de twee tortelduifjes weten via hun Instagram Stories. Zo deelden ze allebei enkele mooie kiekjes van hun huwelijk.

"Al drie maanden sinds deze prachtige dag", schrijft de doelman van Real Madrid op zijn Instagramverhaal. "Ik ben zo blij en trots om jou naast mijn zijde te hebben", klinkt het. Ook Mishel deelde een mooie boodschap op haar Instagramverhaal.

Voor eeuwig en altijd

"Ik kan het amper geloven dat het al 3 maanden geleden is sinds onze speciale dag", schrijft ze bij een prachtige zwart-witfoto. "Mijn lieve man, mijn beste vriend. Ik hou van je, voor eeuwig en altijd", aldus Mishel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws