Blanka Vlašić doet alle harten smelten met kiekjes van zoontje Mondo: "Te schattig!" Sport
Sport

Blanka Vlašić doet alle harten smelten met kiekjes van zoontje Mondo: "Te schattig!"

Blanka Vlašić doet alle harten smelten met kiekjes van zoontje Mondo: "Te schattig!"

Voormalig hoogspringster Blanka Vlašić en sportpresentator Ruben Van Gucht mochten vorig jaar hun eerste kindje verwelkomen. Op Instagram deelde de ex-topatlete nu enkele erg vertederende kiekjes van haar oogappel.

Ruben Van Gucht is inmiddels al ruim een jaar getrouwd met de Kroatische, voormalige hoogspringster Blanka Vlašić. In november vorig jaar mochten ze ook hun eerste kindje verwelkomen. Zo beviel Blanka op 8 november, tevens haar eigen verjaardag, van een zoontje, Mondo.

Intussen is Mondo al 10 maanden oud. Samen met haar zoontje trok Blanka ook naar het WK atletiek in Hongarije, dat plaatsvond van 19 tot en met 27 augustus. Zo trok ze onder meer naar het National Athletics Centre, het atletiekstadion in Boedapest. Op Instagram deelde ze daar nu ook enkele mooie beelden van.

Volgende superster

"Dankbaar voor jou, mijn lieve jongen", schrijft ze bij de kiekjes waarop we Mondo voor het hoogspringparcours zien zitten. Ook haar volgers zijn erg ontroerd door de mooie taferelen. "Te schattig!", "Wat een lieve jongen!", "Zo cute!" en "De volgende superster bij het hoogspringen", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws