"Wat een vamp": Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' verbluft volgers met diepe decolleté sexy
sexy

"Wat een vamp": Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' verbluft volgers met diepe decolleté

"Wat een vamp": Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' verbluft volgers met diepe decolleté

Candice Martens, die je nog kan kennen uit ‘Blind Getrouwd’, laat zich op Instagram nog maar eens van haar meest gewaagde kant zien. In een diep uitgesneden jurkje zet ze haar volle boezem helemaal in de kijker.

Marijn Lenaerts, met wie Candice in 2020 nog in het huwelijksbootje stapte in ‘Blind Getrouwd’, maakte onlangs nog bekend dat hij - een jaar na hun breuk - opnieuw de liefde had gevonden. Candice is nog steeds happy single en geniet meer dan ooit van het leven.

Momenteel beleeft ze de tijd van haar leven in het zonnige Kroatië, samen met onder anderen ex-‘Blind Getrouwd’-kandidaat Dziubi Steenbergen. Daar gaat Candice met alle aandacht lopen in een kleurrijke jurk met diepe decolleté. Ook op haar volgers heeft ze duidelijk indruk gemaakt.

Bellisima

De krullenbol mag het ene na het andere compliment in ontvangst nemen. “Fenomenaal mooi”, “Knappe madam”, “Wat een vrouw”, “Vamp”, “Bellisima”, “Bommeke”, “Sprakeloos” en “Je ziet er geweldig uit, Candice”, lezen we in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws