"Wat een prachtig lichaam": Elisabet van 'De Mol' doet monden openvallen in sexy bikini sexy
sexy

"Wat een prachtig lichaam": Elisabet van 'De Mol' doet monden openvallen in sexy bikini

"Wat een prachtig lichaam": Elisabet van 'De Mol' doet monden openvallen in sexy bikini

Elisabet Haesevoets, die in 2019 als ‘mol’ meeging naar Vietnam, geniet momenteel van een zonnige vakantie in de Provence. Vanuit het verre Frankrijk trakteert de blondine haar volgers nu ook op een adembenemende bikinifoto.

Elisabet Haesevoets, die vier jaar geleden nog ontmaskerd werd als saboteur in ‘De Mol’, geniet momenteel samen met haar gezin van een deugddoende vakantie in Gordes, een charmant stadje in de Provence. Daar bewijst de spoedarts, die zich intussen bijschoolde tot esthetisch arts, dat ze nog steeds in topvorm is.

“Great, gorgeous, Gordes”, schrijft de ex-mol op Instagram bij een foto van zichzelf aan het zwembad. En die foto lokt heel wat reacties uit bij haar volgers. “Gorgeous”, “Keimooi”, “Sexy”, “Spetter”, “Prachtig persoon” en “Wat een prachtig lichaam”, strooien Elisabets volgers meteen met complimenten. Ook goede vriendin Ianthe Tavernier reageert erg onder de indruk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws