"Wat een stoere madam": paleis deelt opvallende beelden van kroonprinses Elisabeth met nieuw vuurwapen Royalty
Royalty

"Wat een stoere madam": paleis deelt opvallende beelden van kroonprinses Elisabeth met nieuw vuurwapen

"Wat een stoere madam": paleis deelt opvallende beelden van kroonprinses Elisabeth met nieuw vuurwapen

Het koninklijk paleis heeft zopas een reeks opvallende beelden gedeeld van onze kroonprinses Elisabeth. Zo leerde de 21-jarige dochter van koning Filip en koningin Mathilde zopas schieten met een nieuw vuurwapen op de Koninklijke Militaire School.

Prinses Elisabeth zal deze zomer opnieuw deelnemen aan het zomerkamp van de Koninklijke Militaire School. Als voorbereiding daarop moest ze in maart een inhaalweekend volgen in Leopoldsburg. Daar leerde ze schieten met een nieuw wapen.

De Koninklijke Militaire School is onlangs namelijk van wapen veranderd. Zo wordt sinds kort gebruik gemaakt van de Special Operations Forces Combat Assault Rifle (SCAR). In maart volgde onze kroonprinses een opleidingsweekend in Leopoldsburg om te leren vuren met dat gloednieuwe wapen.

Voorbeeld voor jongeren

Op Instagram deelde het koninklijk paleis nu ook enkele beelden van dat opleidingsweekend. Veel royaltyfans zijn alvast erg onder de indruk van onze stoere kroonprinses. "Respect. Een voorbeeld voor de jeugd", "Stoere foto's. We mogen trots zijn op prinses Elisabeth", "Een straffe madam, respect" en "Proficiat, je bent een voorbeeld voor onze jongeren", klinkt het onder meer in de reacties onder de foto's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws