Verschrikkelijk wat prins Harry en Meghan Markle overkomt: politie moet ingrijpen Royalty
Royalty

Verschrikkelijk wat prins Harry en Meghan Markle overkomt: politie moet ingrijpen

Verschrikkelijk wat prins Harry en Meghan Markle overkomt: politie moet ingrijpen

De Britse prins Harry (38) en zijn vrouw Meghan Markle (41) hebben er een bewogen week op zitten. Zo kregen ze afgelopen maandag een zeer ongewenste bezoeker over de vloer en waren ze betrokken in een “bijna catastrofale auto-achtervolging” met pararazzifotografen.

Prins Harry en Meghan Markle wonen al enkele jaren met hun twee kinderen Archie en Lilibet in Montecito, in de Amerikaanse staat Californië. Maar helaas hebben ze daar nu een ongewenste bezoeker over de vloer gekregen. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ.

De website schrijft dat de politie in de nacht van zondag op maandag een telefoontje heeft gekregen van de beveiligers van prins Harry en Meghan Markle. Zo zou er een onbekende man gesignaleerd zijn in de buurt van hun woning. Het zou gaan om de 29-jarige Kevin Garcia Valdovinos.

Borgtocht

Hij werd meteen gearresteerd na aankomst van de politie. De man, die beschuldigd wordt van stalking, zou kort daarna vrijgelaten zijn op een borgtocht van 2.500 dollar. Het is voorlopig nog niet duidelijk of prins Harry en Meghan Markle aanwezig waren tijdens het incident, maar de twee zullen alvast erg geschrokken zijn.

Kort daarna lekte het nieuws uit dat prins Harry, zijn vrouw Meghan en haar moeder betrokken waren bij een bijna catastrofale auto-achtervolging door enkele paparazzi. "Deze meedogenloze achtervolging, die meer dan twee uur duurde, resulteerde in meerdere bijna-botsingen met andere bestuurders op de weg, voetgangers en twee agenten van de NYPD (New York Police Department)", zei de woordvoerder van prins Harry in een verklaring. Het incident zou dinsdag hebben plaatsgevonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws