Staat huwelijk van prinses Kate en prins William op barsten? Royal-expert doet schokkende onthulling Royalty
Royalty

Staat huwelijk van prinses Kate en prins William op barsten? Royal-expert doet schokkende onthulling

Staat huwelijk van prinses Kate en prins William op barsten? Royal-expert doet schokkende onthulling

Prins William en prinses Catherine, allebei 41, zien er altijd als het perfecte stelletje uit. Maar schijn bedriegt. Dat vertelt koninklijk auteur Tom Quinn in de Amerikaanse media.

Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat het rommelt in het huwelijk van prins William en Kate Middleton. "Ze hebben de vreselijkste ruzies", klonk het eerder al. Zo zou prins William vaak last hebben van driftbuien.

"Kate en William lijken misschien heel kalme mensen, maar dat is niet altijd het geval", zegt koninklijk auteur Tom Quinn in de Amerikaanse pers. "Ze hebben vurige ruzies. Ze schreeuwen naar elkaar, roepen lelijke dingen, of gooien met spullen naar elkaar", aldus de royalty-expert.

Heethoofd

Maar dat wil Jennie Bond, die jarenlang aan de slag was als koninklijk correspondent bij de BBC, wel nuanceren. "Het is algemeen bekend dat William een heethoofd is en nogal koppig kan zijn. Natuurlijk hebben ze ruzies, die ook behoorlijk hevig kunnen zijn. Maar ze zijn snel voorbij en de vrede wordt telkens hersteld", aldus Bond. Voorlopig zit er dus geen scheiding aan te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws