Schokkend: zoveel vermogen bezitten prins Harry en Meghan Markle Royalty
Royalty

Schokkend: zoveel vermogen bezitten prins Harry en Meghan Markle

Schokkend: zoveel vermogen bezitten prins Harry en Meghan Markle

Er is de laatste tijd heel wat inkt gevloeid over prins Harry en Meghan Markle. Niet alleen gaan er geruchten de ronde dat ze op punt van scheiden staan, ook over hun financiën wordt heel wat geschreven. Nu onderzocht de Nederlandse Story hoeveel vermogen het koppel momenteel bezit.

Prins Harry en Meghan Markle namen een tijdje geleden afscheid van hun koninklijke titels en de bijbehorende vergoedingen. In plaats daarvan sloten ze heel wat deals af met grote streamingdiensten zoals Spotify en Netflix. Begin dit jaar raakte bekend dat de samenwerking met Spotify in onderling overleg was stopgezet. Zo zou de content van Harry en Meghan te weinig geld opgebracht hebben.

Het contract tussen Spotify en de hertog en hertogin van Sussex was in totaal zo’n 20 à 25 miljoen dollar waard. Maar gelukkig hebben ze hun deal met Netflix nog. Zo zou het koppel voor maar liefst 100 à 150 miljoen dollar content maken voor het streamingplatform. Daarnaast sloot het koppel enkele deals af over hun uitgebrachte boeken. Het voorschot voor de biografie van Harry 'Spare' zou 20 miljoen euro bedragen en 'The Bench', het kinderboek van Meghan, zou al zo'n 618.000 dollar in het laatje gebracht hebben.

60 miljoen

Maar dat is niet alles. Harry zou daarnaast al een spaarrekening hebben van zo'n 10 miljoen dollar door de erfenis van wijlen prinses Diana. Meghan zou dan weer al zo'n 2 à 5 miljoen dollar verdiend hebben met haar acteerprestaties. In totaal zouden prins Harry en Meghan Markle volgens Story op dit moment zo'n 60 miljoen dollar op hun rekening hebben staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws