Prins William en Kate Middleton delen nieuwe foto van dochter Charlotte: iedereen merkt hetzelfde op Royalty
Royalty

Prins William en Kate Middleton delen nieuwe foto van dochter Charlotte: iedereen merkt hetzelfde op

Prins William en Kate Middleton delen nieuwe foto van dochter Charlotte: iedereen merkt hetzelfde op

Het gezinnetje van prins William en Kate Middleton had deze week iets te vieren. Hun dochtertje Charlotte mocht afgelopen dinsdag namelijk acht kaarsjes uitblazen. Voor die speciale gelegenheid delen de ouders nu een nieuw plaatje van de prinses en daar lokken ze meteen heel wat reacties mee uit.

Prins William en Kate Middleton stapten in 2011 in het huwelijksbootje en intussen hebben ze al drie kindjes: George Alexander Louis, Charlotte Elizabeth Diana en Louis Arthus Charles. De kleine Charlotte is op 2 mei acht jaar geworden en op Instagram delen de prins en de prinses van Wales nu een leuk kiekje van hun dochtertje. Niemand minder dan Kate zelf heeft deze foto genomen.

De volgers van het koppel hebben meteen wat te zeggen over deze post. Zo overladen ze Charlotte met complimentjes. "Wat een mooie meid", "Prachtig", "Wow, ze wordt zo snel groot", "Mooie prinses", "Zo schattig", "Ze ziet er hier al zo volwassen uit", "Wat een geweldige foto" en "Zo'n mooie glimlach", klinkt het onder meer in de commentaren.

Treffende gelijkenis

Daarnaast merken heel wat volgers ook nog iets op aan de dochter van de prins en de prinses van Wales. Zo vinden zij dat Charlotte erg lijkt op haar vader. "De vrouwelijke versie van William", "Kleine William", "Net koningin Elizabeth en haar vader", "Ze is precies de tweeling van haar papa" en "Net haar papa op deze foto", reageren ze ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws