Prins Harry en Meghan Markle krijgen plots vreselijk nieuws te horen van koning Charles Royalty
Royalty

Prins Harry en Meghan Markle krijgen plots vreselijk nieuws te horen van koning Charles

Prins Harry en Meghan Markle krijgen plots vreselijk nieuws te horen van koning Charles

Nu zaterdag 17 juni wordt in het Verenigd Koninkrijk de Trooping the Colour-viering gehouden. Dat is een jaarlijks evenement ter ere van de verjaardag van de regerende monarch. Maar volgens enkele Britse kranten zouden prins Harry en Meghan Markle niet uitgenodigd zijn op die gelegenheid.

Komende zaterdag vindt er in Groot-Brittanië een belangrijk event plaats, Trooping the Colour. Dat wordt traditioneel gevierd op de zaterdag voor of na 10 juni ter ere van de verjaardag van de koning of koningin. Voor koning Charles III, die sinds september op de troon zit, wordt het zijn eerste Trooping the Colour-viering.

Tijdens de parade zullen maar liefst 1.400 soldaten, 400 muzikanten en 200 paarden de koning eren. Ook prins William en zijn vrouw prinses Catherine zullen uiteraard aanwezig zijn op de viering. Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zijn daarentegen niet welkom. Dat schrijft de Britse tabloid Daily Mail.

Geëscaleerd

"Ik ben bang dat dit een gevolg is van de staat van hun relatie", vertelt een bron aan de krant. "Charles heeft ervoor gekozen om zijn jongste zoon niet uit te nodigen voor dit belangrijke evenement. Deze keuze suggereert dat de spanning tussen vader en zoon mogelijk verder is geëscaleerd", aldus de bron.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws