Net na Koningsdag: Nederlandse koningin Máxima krijgt plots bakken kritiek over zich heen Royalty
Royalty

Net na Koningsdag: Nederlandse koningin Máxima krijgt plots bakken kritiek over zich heen

Net na Koningsdag: Nederlandse koningin Máxima krijgt plots bakken kritiek over zich heen

Vorige week vierden ze in Nederland Koningsdag, dé hoogdag van het koningshuis. Helaas zijn flink wat Nederlanders niet te spreken over het optreden van koningin Máxima. Zo uiten ze massaal kritiek over haar opvallende outfit.

Op donderdag 27 zakte de Nederlandse koninklijke familie af naar Rotterdam ter gelegenheid van Koningsdag. Natuurlijk tekende de Nederlandse koningin ook present. Echter ligt Máxima nu hevig onder vuur, want ze trok voor deze speciale dag opnieuw een outfit aan van het Belgische modehuis Natan. Dat de koningin bijna altijd voor buitenlandse merken kiest, zou bij veel mensen in het verkeerde keelgat schieten.

TV-Familie schrijft zelfs dat de Nederlandse modemensen vinden dat Máxima hoofdzakelijk Nederlandse merken zou moeten dragen. "Om de vaderlandse kledingsector een hart onder de riem te steken en die ook te promoten in binnen- en buitenland. Als de koningin een jurk van een bepaald merk draagt, is dat voor velen een aanleiding om ook dat merk te kopen", klinkt het.

Haar plicht

Josine Droogendijk, mode-expert en kenner van de garderobe van Máxima, onthult in een gesprek met Villamedia dat de koningin zo'n 95% van haar kledij in het buitenland koopt. "Dat kan eigenlijk niet", zegt ze. "Nederland heeft genoeg goeie ontwerpers en kledingketens", vult de expert aan. "De koningin zou er beter aan doen om die bedrijven te steunen. Eigenlijk is dat haar plicht", onderstreept Droogendijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws