Na erg zware periode: Nederlandse kroonprinses Amalia krijgt plots geweldig nieuws te horen Royalty
Royalty

Na erg zware periode: Nederlandse kroonprinses Amalia krijgt plots geweldig nieuws te horen

Na erg zware periode: Nederlandse kroonprinses Amalia krijgt plots geweldig nieuws te horen

Prinses Amalia heeft het de laatste maanden erg moeilijk gehad nadat ze bedreigingen van de mocormaffia ontving. Een grote tegenslag voor de kroonprinses, want ze moest zich verschillende maanden gedeisd houden. Deze week vierden de Nederlanders koningsdag en ook de troonopvolgster tekende present. Nu heeft ze zopas goed nieuws vernomen.

De veiligheidsmaatregelen werden enkele maanden geleden flink opgeschroefd toen bleek dat de mocramaffia de Nederlandse kroonprinses bedreigde. Dat betekende meteen de start van een moeilijke periode voor Amalia. Zo moest ze onder andere haar studentenhuis in het hartje van Amsterdam verlaten en kon ze niet volop genieten van haar studententijd. De prinses moest bijgevolg heel wat tijd in het paleis doorbrengen.

Intussen gaat het al weer wat beter met de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Bovendien verschijnt ze ook terug steeds meer in het openbaar. Afgelopen donderdag zakte ze met haar familie voor Koningsdag af naar Rotterdam en daar heeft ze duidelijk een positieve indruk achtergelaten bij de aanwezigen. Terwijl de populariteit van het koningspaar afneemt, blijkt de troonopvolgster bijzonder populair te zijn.

Dé aangewezen kapiteit

Zo stal de prinses de show op Koningsdag. "Wat me opviel is dat iedereen haar naam riep", aldus RTL Boulevard-royaltyverslaggever Annemarie De Kunder. "Voorheen was dat koningin Máxima, maar nu was het allemaal Amalia. Ik heb het idee dat ook de koningin daar een beetje aan moest wennen", klinkt het. Bovendien is de kroonprinses een echte populariteit-magneet. "Ze lijkt dé aangewezen kapitein om de kroon door deze woelige baren terug te loodsen naar de rustige wateren qua populariteit", besluit RTL Boulevard.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws