Koninklijk paleis deelt ongelooflijk nieuws over kroonprinses Elisabeth: "Een primeur" Royalty
Royalty

Koninklijk paleis deelt ongelooflijk nieuws over kroonprinses Elisabeth: "Een primeur"

Koninklijk paleis deelt ongelooflijk nieuws over kroonprinses Elisabeth: "Een primeur"

Het koninklijk paleis heeft zopas zeer heuglijk nieuws bekendgemaakt over onze kroonprinses Elisabeth. Zo mag de 21-jarige dochter van koning Filip en koningin Mathilde iets doen wat ze nog nooit eerder heeft gedaan.

Kroonprinses Elisabeth zal ons Belgische koningshuis namelijk vertegenwoordigen op het huwelijk van de 28-jarige kroonprinses Hoessein in Jordanië. Dat meldt Het Laatste Nieuws. En dat is een primeur.

Het is namelijk het allereerste koninklijke huwelijk waarop Elisabeth ons Belgische koningshuis vertegenwoordigt in het buitenland. Ze zal daarvoor samen met haar vader koning Filip (63) afreizen naar de Jordaanse hoofdstad Amman. De festiviteiten vinden aanstaande donderdag plaats.

Afwezige 

Koningin Mathilde (50) zal daarentegen niet aanwezig zijn op het huwelijk van kroonprins Hoessein. De moeder van Elisabeth blijft in België. Koningin Mathilde heeft namelijk verplichtingen als erevoorzitter van de Koningin Elisabethwedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws