Het zit er bovenarms op tussen koning Charles en Camilla: "Daarover maken ze constant ruzie" Royalty
Royalty

Het zit er bovenarms op tussen koning Charles en Camilla: "Daarover maken ze constant ruzie"

Het zit er bovenarms op tussen koning Charles en Camilla: "Daarover maken ze constant ruzie"

De kroning van koning Charles blijft nazinderen. Zo melden verschillende Britse media dat de kersverse koning momenteel zwaar in de clinch ligt met koningin Camilla. En dat heeft alles te maken met - hoe kan het ook anders - prins Harry.

Het zit er bovenarms op tussen koning Charles en koningin Camilla. Volgens verschillende Britse media zou Camilla enorm boos zijn op Charles omdat hij prins Harry en Meghan Markle heeft uitgenodigd voor de kroning. "Camilla is het eens met prins William en vindt dat haar echtgenoot laf is geweest", schrijft onder meer OK! Magazine.

"Charles had prins Harry en Meghan Markle moeten verbannen om te laten zien dat hun giftigheid niet getolereerd zou worden. Camilla denkt dat zijn beslissing hun populariteit heeft verzwakt", klinkt het verder. En dat maakt koning Charles dan weer enorm kwaad.

Erg prikkelbaar

Volgens bronnen dicht bij de koninklijk familie vindt hij haar gedrag "storend en respectloos". "Hij is het zat dat mensen zijn beslissingen in twijfel trekken en hem ondermijnen", klinkt het. Charles en Camilla zouden dan ook erg prikkelbaar zijn momenteel. "Ze kunnen niet aan tafel zitten en eten zonder ruzie te maken en ze worden erg bitsig met het personeel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws