"Gewoonweg betoverend": buitenlandse pers vol lof over onze 15-jarige prinses Eléonore Royalty
Royalty

"Gewoonweg betoverend": buitenlandse pers vol lof over onze 15-jarige prinses Eléonore

"Gewoonweg betoverend": buitenlandse pers vol lof over onze 15-jarige prinses Eléonore

Afgelopen weekend vierden koning Filip (63) en koningin Mathilde (50) hun tienjarig koningschap. Zo organiseerden ze een groot tuinfeest op het kasteeldomein van Laken. Maar het is vooral prinses Eléonore die met alle aandacht ging lopen.

Op zaterdag 13 mei nodigden koning Filip en koningin Mathilde zeshonderd Belgen uit om samen met hen te vieren dat ze tien jaar op de troon zitten. Ook hun jongste dochter prinses Eléonore, die onlangs nog 15 kaarsjes mocht uitblazen, was aanwezig. Zij wordt in de buitenlandse pers nu overladen met complimenten.

Zo zijn veel buitenlandse media erg onder de indruk van de jongere zus van kroonprinses Elisabeth. "De jongste dochter van Mathilde is fysiek volop aan het veranderen en op 15-jarige leeftijd behoort ze al tot de best geklede Europese royals”, schrijft het Spaanse magazine Mujerhoy’. "Ze is de nieuwe royal it-girl”, klinkt het ook nog.

Samen stralen met Mathilde

Ook de Duitse pers is vol lof over onze prinses Eléonore. "Arm in arm stralen koningin Mathilde en haar dochter Eléonore”, schrijft het tijdschrift Bunte. "Terwijl mama Mathilde een groene jurk met grote witte bloemen droeg, straalde prinses Eléonore als de zon in een oranje jurk. De koningin sloeg liefdevol haar arm om haar jongste dochter, een beeld dat gewoonweg betoverend is", aldus het magazine.

Bron: Photonews
Bron: Photonews
Bron: Photonews
Bron: Photonews

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws