Echte reden waarom prins Harry zo snel naar huis ging plots uitgelekt: "Niets met verjaardag van zoon te maken" Royalty
Royalty

Echte reden waarom prins Harry zo snel naar huis ging plots uitgelekt: "Niets met verjaardag van zoon te maken"

Echte reden waarom prins Harry zo snel naar huis ging plots uitgelekt: "Niets met verjaardag van zoon te maken"

Afgelopen zaterdag 6 mei was het eindelijk zover, dan werd Charles III officieel gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Ook prins Harry was aanwezig, maar die vertrok al snel weer richting Amerika na de kroning, zogezegd voor de verjaardag van zijn zoontje Archie. Maar dat blijkt niet de echte reden te zijn van zijn blitzbezoek.

Er was al weken heel wat de doen rond de aanwezigheid van prins Harry op de kroning van zijn vader, koning Charles. Zo had de prins kort voor de kroning laten weten hij zonder zijn vrouw Meghan zou afreizen naar het Verenigd Koninkrijk. Zij zou in Californië blijven om de verjaardag van Archie te vieren, die op 6 mei vier kaarsjes mocht uitblazen.

Kort daarna raakte ook bekend dat prins Harry slechts een blitzbezoek zou brengen aan zijn moederland. Zo hoopte hij 's avonds nog de verjaardag van zijn zoontje te kunnen vieren. Maar volgens verschillende insiders was dat niet de echte reden van zijn korte bezoek aan de UK. Zo zou prins Harry pas om 20.30 uur lokale tijd aangekomen zijn bij hun woning in Montecito.

Handig excuus

Royalty-expert Dan Wootton vertelt nu dat Archie helemaal niets te maken had met zijn haastige bezoek. "Harry zocht naar de snelste vluchtweg, en heeft die genomen", zegt Wootton. "Hij durfde zijn familie niet onder ogen komen. De verjaardag van zijn zoon was gewoon een handig excuus", aldus de royaltykenner.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws