Charles te ziek voor zijn kroning aanstaande zaterdag? "Kampt met ernstige gezondheidsproblemen" Royalty
Royalty

Charles te ziek voor zijn kroning aanstaande zaterdag? "Kampt met ernstige gezondheidsproblemen"

Charles te ziek voor zijn kroning aanstaande zaterdag? "Kampt met ernstige gezondheidsproblemen"

Zaterdag is het zover. Eindelijk zal de Britse vorst Charles officieel gekroond worden. Verschillende magazines hebben nu helaas niet zo’n goed nieuws te melden. Zo zou het helemaal niet goed gaan met de gezondheid van de koning.

Charles zit op de troon van het Verenigd Koninkrijk sinds het overlijden van queen Elizabeth. De 74-jarige vorst zal deze zaterdag ook eindelijk gekroond worden. Toch lijkt er nu een probleem te zijn, want Australische en Amerikaanse bladen melden dat hij kampt met gezondheidsproblemen. Zo verklapte een insider van het paleis aan New Idea dat Charles overmoeid zou zijn. "Hij heeft er zware maanden op zitten", klinkt het. Veel rusten zal hij voorlopig nog niet kunnen doen, want hij heeft een erg drukke agenda.

Toch is dat niet het ergste nieuws dat naar buiten komt. National Enquirer meldt dan weer dat de vorst mentale problemen heeft. Zo zou hij met verschillende stoornissen worstelen. “Tot hun ontsteltenis moesten paleismedewerkers vaststellen dat Charles misschien niet meer geschikt is om koning te zijn. Hij kampt met uitputting ja, maar ook met angsten en depressie", aldus een andere insider. De koning zou zich ook gezonder voordoen dan hij in feite is. "Achter de muren van Buckingham Palace is hij een hoopje ellende", klinkt het.

Sensatie

Bovendien schrijven verschillende bladen ook dat hij last heeft van psychoses. Toch is daar volgens de Britse pers helemaal niets van waar. Zij reageren dan ook misnoegd op deze stellingen over Charles. "Natuurlijk beleeft de koning erg vermoeiende maanden. En ja: dat zal wel zijn tol eisen. Maar hij is niet ernstig ziek of kierewiet”, onderstrepen ze. “Die sensationele verhalen werpen een schaduw op het prachtige kroningsfeest en dat is jammer."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws