Bijzonder pijnlijk voor Charles: zeer slecht nieuws uitgelekt over koning vlak na kroning Royalty
Royalty

Bijzonder pijnlijk voor Charles: zeer slecht nieuws uitgelekt over koning vlak na kroning

Bijzonder pijnlijk voor Charles: zeer slecht nieuws uitgelekt over koning vlak na kroning

Afgelopen zaterdag 6 mei is koning Charles (74) officieel tot koning gekroond van het Verenigd Koninkrijk. Die kroning was ook op verschillende kanalen live te volgen. Maar blijkbaar was daar maar weinig interesse voor, althans bij ons toch.

Zo raakten zopas de kijkcijfers van de rechtstreekse uitzendingen over de kroning van koning Charles bekend. Zowel op VRT1 als op VTM werd urenlang aandacht geschonken aan de historische dag. Maar daar zaten de Vlamingen blijkbaar niet op te wachten.

In tegenstelling tot de Britten, keken er bij ons namelijk nauwelijks mensen naar de kroning van koning Charles. VTM en VRT1 lokten samen amper 421.000 geïnteresseerden met hun live-uitzendingen. De openbare omroep deed het wel iets beter dan VTM. Zo keken er gemiddeld 258.000 mensen op VRT1 naar de kroning, terwijl VTM het met amper 163.000 kijkers moest stellen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws