"Alleen voor de happy few": Filip en Mathilde mogen wel iets heel bijzonders doen van koning Charles Royalty
Royalty

"Alleen voor de happy few": Filip en Mathilde mogen wel iets heel bijzonders doen van koning Charles

"Alleen voor de happy few": Filip en Mathilde mogen wel iets heel bijzonders doen van koning Charles

Vorige maand waren koning Filip en koningin Mathilde nog aanwezig op de kroning van koning Charles III. Nu heeft de Britse koning hen opnieuw uitgenodigd voor een bijzondere aangelegenheid.

Afgelopen donderdag brachten koning Filip en koningin Mathilde een bezoekje aan het Royal Hospital Chelsea in Londen. Daar werd een viering gehouden ter ere van de oprichting van het verzorgingstehuis voor veteranen. Maar daarna werden ze ook uitgenodigd voor iets heel bijzonders.

Filip en Mathilde hebben namelijk de eer gekregen om koning Charles en zijn vrouw Camilla te vergezellen tijdens een privédiner in Windsor Castle. De twee mochten zelfs overnachten in het kasteel op uitnodiging van Charles. En dat is hoogst uitzonderlijk.

Happy few

Zo'n uitnodiging is normaal alleen weggelegd voor de 'happy few'. Een heel bijzonder gebaar dus van Charles. Op Instagram deelde het koninklijke paleis ook een foto van de bijzondere aangelegenheid. "De Koning en Koningin ontvingen vanavond de Koning en Koningin der Belgen in Windsor Castle", staat er te lezen bij de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws